TIEDOTE 1.12.2021: PURA x Joutsen –yhteistyömalliston ensimmäinen erä myytiin vuorokaudessa lähes loppuun – Vastuullinen Black Friday –kampanja vauhditti kauppaa

Laadukkaista ja vastuullisesti valmistetuista vaate- ja asustemallistoista tunnetun PURA Finlandin ja untuvatuotteiden pioneeri Joutsenen yhteistyömallisto sai huikean vastaanoton. Marraskuun lopulla myymälään ja verkkokauppaan saapuneen PURA x Joutsen –kevytuntuvatakkimalliston ensimmäinen erä on jo myyty loppuun suosituimpien kokojen ja värien osalta. Vastuullinen Black Friday –kampanja vauhditti myyntiä. Pientä lisäerää odotetaan saapuvaksi joulukuun alussa.

Kevytuntuvatakki hopeanharmaa

Marraskuun lopulla Pura Finlandin myymälään ja verkkokauppaan saapunut PURA x Joutsen –yhteistyömallisto sai huikean vastaanoton heti ensimmäisenä päivänä. PURA x Joutsen –kevytuntuvatakkimalliston ensimmäinen erä on jo myyty loppuun suosituimpien kokojen ja värien osalta.

PURA x Joutsen –kevytuntuvatakkien suosiota osattiin ennakkovarausten perusteella odottaa, mutta silti PURAn toimitusjohtaja Miira Saarinen yllättyi myyntimenestyksestä: “Tiesimme, että klassiselle kevytuntuvatakillemme on kysyntää, mutta emme arvanneet malliston lentävän rekiltä näin nopeasti. Onneksi saamme yhden lisäerän joulukuun alussa.”

Vastuullisen Black Friday –kampanjan myötä PURA Finland teki marraskuussa uuden myyntiennätyksen

PURA x Joutsen –malliston menestys on linjassa PURA Finlandin verkkokaupan jatkuvan kasvun kanssa. Marraskuussa PURA teki uuden myyntiennätyksen. “Tavoitteemme on kasvattaa liikevaihtoamme tänä vuonna yli miljoonan ja sitä kohti ollaan matkalla. Marraskuussa teimme taas uuden myyntiennätyksen”, Saarinen kertoo.

Marraskuun myyntiin vaikutti positiivisesti myös Black Friday, johon PURAkin osallistui. Saarinen avaa kulutusjuhlana tunnetun Black Fridayn merkitystä kotimaisille muotialan toimijoille: “Halusimme tarjota asiakkaillemme kotimaisen vaihtoehdon Black Friday –viikolla. Olemme iloisia, että vastuullinen muoti maltillisilla alennusprosenteilla kiinnosti kuluttajia. PURAn verkkokauppa kävi vilkkaana. Tosiasia on se, että myös me vastuulliset yritykset tarvitsemme myyntiä, jos aiomme kasvaa. Samalla työllistämme kotimaisia osaajiamme.”

 

PURA x Joutsen –mallisto lyhyesti

  • PURA x Joutsen –kevytuntuvatakkia on saatavilla kolmessa värissä: syvä armyvihreäklassinen musta sekä metallihohtoinen harmaa.
  • Klassinen PURA x Joutsen –kevytuntuvatakki on kestävä ja tyylikäs valinta pohjolan sääolosuhteisiin. Luonnonmateriaalina untuva toimii monenlaisessa kelissä. Oikealla huolenpidolla korkealaatuinen untuvatakki pitää käyttäjänsä tyytyväisenä vuosikausia.
  • PURA x Joutsen –kevytuntuvatakki on vesipestävä, mikä entisestään lisää takin käyttöikää.
  • Saatavilla PURA Finlandin verkkokaupassa sekä kivijalassa.
  • Kevytuntuvatakissa käytettävät untuvat ovat lihanjalostuksen ylijäämätuotteita.
  • OVH 399€