Toimitusehdot

 

TOIMITUSAIKA

Normaali toimitusaika paketeille on 1-5 arkipäivää.

Voit valita tilauksen yhteydessä toimitustavaksi Noudon myymälästä (0€), Postipaketin (6,90€) tai Matkahuollon Lähellä-paketin (6,90€) haluamaasi noutopisteeseen.

Jos valitset toimitustavaksi Nouto myymälästä, lähetämme sinulle tekstiviestin, kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi Tampereen toimipisteeltämme (Aleksis Kiven katu 13) myymälän aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan. Pääsääntöisesti ennen klo 12 tehdyt tilaukset käsitellään vielä saman päivän aikana.

HINNAT

Verkkokaupassa olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu on 6,90€ ellei toisin mainita. Voit valita toimitustavaksi myös ”Nouto myymälästä”, jolloin hinta on aina 0€.

MAKSUTAVAT

PURA Finland -verkkokaupassa käytetään Pohjoismaiden johtavaa maksunvälittäjää Klarnaa.

PALAUTUKSET JA VAIHDOT

Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja kaikkien lappujen tulee yhä olla kiinni tuotteessa. Palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset. Asiakas vastaa palauttamisesta aiheutuneista postituskustannuksista. Palautettavan tuotteen voi myös toimittaa myymäläämme (Aleksis Kiven katu 13, 33200 Tampere) sen aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan. Palautuksen lähettämisessä kannattaa hyödyntää Postin verkkopalveluita. Voit lähettää palautuksen pakettiautomaatin kautta, mutta valitse kuitenkin toimitus ”Lähimpään Postiin”, ei Postin automaattiin.

Palautusosoite ja muut yhteystiedot:

PURA Finland
Aleksis Kiven katu 13
33200 Tampere

info@purafinland.com
044 333 7726

Vaihdot

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, ota meihin yhteyttä info@purafinland.com. Annamme asiakaskohtaiset ohjeet vaihdon tekemiseen sähköpostitse. Me maksamme vaihdosta aiheutuvat postikulut, eli vaihto on asiakkaalle maksutonta. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Lisätietoja peruuttamisoikeuden käytöstä:

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa siitä, kun tavara on vastaanotettu, syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on toimittava seuraavasti: täytä tiedot (asiakkaan nimi, tilausnumero sekä palautettavan tuotteen nimi) tilauksen mukana tulevaan palautuslomakkeeseen ja toimita palautettava tuote sekä palautuslomake meille 14 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta.

Palautathan meille myös mahdolliset lahjatuotteet, mikäli tilauksesi arvo ei enää palautuksen jälkeen täytä lahjaan oikeuttavaa summaa.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte kaupan, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Peruuttamislomakkeen malli

Täyttäkää ja palauttakaa tämä lomake palautuksen yhteydessä vain siinä tapauksessa, että haluatte peruuttaa kaupan. Voitte käyttää myös tilauksen mukana tulevaa palautuslomaketta.

— Vastaanottaja:
PURA Finland
Aleksis Kiven katu 13
33200 Tampere

info@purafinland.com
044 333 7726

– Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista:

— Tilauspäivä / Vastaanottopäivä

— Tilausnumero

— Palautettava tuote / tuotteet

— Kuluttajan nimi

— Kuluttajan osoite

— Kuluttajan allekirjoitus (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)

— Päiväys

REKLAMAATIOT

Mikäli lähettämämme tuote ei ole oikea tai se on vahingoittunut, ota yhteyttä puh. 044 333 7726 tai osoitteeseen info@purafinland.com.

YHTEYSTIEDOT

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, toivetta tai palautetta, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse:
044 333 7726
info@purafinland.com

PURA Finland
Y-tunnus: 2059233-0

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISU

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

EU:n verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi: http://ec.europa.eu/consumers/odr/