Toimitusehdot

 

TOIMITUS

Normaali toimitusaika paketeille on 1-5 arkipäivää. Yli 200€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen Suomessa.

Voit valita tilauksen yhteydessä jonkin seuraavista toimitustavoista: Nouto myymälästä (0€), Postipaketti (7,90€), Matkahuollon Lähellä-paketti (7,90€) tai Kotiinkuljetus (13,90€). Mikäli tilaat ulkomaille, toimitusvaihtoehtona on DHL (15,90€).

Jos valitset toimitustavaksi Nouto myymälästä, lähetämme sinulle tekstiviestin, kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi Tampereen toimipisteeltämme (Aleksis Kiven katu 13) myymälän aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan. Pääsääntöisesti ennen klo 12 tehdyt tilaukset käsitellään vielä saman päivän aikana.

HINNAT

Verkkokaupassa olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusmaksu on 7,90€ ellei toisin mainita. Voit valita toimitustavaksi myös ”Nouto myymälästä”, jolloin hinta on aina 0€.

MAKSUTAVAT

PURA Finland -verkkokaupassa käytetään Pohjoismaiden johtavaa maksunvälittäjää Klarnaa.

PALAUTUKSET JA VAIHDOT

Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja kaikkien lappujen tulee yhä olla kiinni tuotteessa. Verkkokaupasta ostetut tuotteet voi palauttaa/vaihtaa alla olevien ehtojen ja ohjeiden mukaisesti Postin kautta tai suoraan myymälässä.

Palautuksen lähetys on maksutonta Postin asiakaspalautustunnuksella, jonka asiakas saa tilauksen mukana. Kaikista postitetuista palautuksista veloitetaan kuitenkin käsittelykulu 5,90€, joka vähennetään hyvityksen yhteydessä. Käsittelykulua ei veloiteta vaihdoissa tai siinä tapauksessa, jos asiakas tuo palautuksen suoraan myymäläämme. 

Mikäli asiakas palauttaa tilauksen meille kokonaisuudessaan, palautamme asiakkaalle myös tilauksen yhteydessä veloitetut alkuperäiset toimituskulut. Muussa tapauksessa toimituskuluja ei hyvitetä. Käsittelykulu 5,90€ veloitetaan sitä vaativista palautuksista riippumatta siitä, palautetaanko tilaus kokonaisuudessaan vai osittain.

Vaihdot

Mikäli asiakas vaihtaa tuotteen toiseen, palautuksesta ei veloiteta toimituskuluja eikä myöskään käsittelykulua. Vaihto tapahtuu käytännössä niin, että asiakas tekee uuden tilauksen verkkokaupassa ja postittaa tämän jälkeen alkuperäisen tilauksen kokonaan tai osittain meille takaisin. Uuden tilauksen tilausnumero tulee ilmoittaa alkuperäisen tilauksen palautuslomakkeessa, jolloin käsittelykulua 5,90€ ei veloiteta. Mikäli asiakas on käyttänyt alkuperäisessä tilauksessa alekoodia tai muuta vastaavaa kampanjaetua, joka vaihtotilausta tehdessä on umpeutunut, tulee hänen olla yhteydessä asiakaspalveluumme (info@purafinland.com) ennen vaihtotilauksen ja palautuksen tekemistä. Asiakaspalvelumme antaa asiakaskohtaiset ohjeet etujen uudelleenkäyttöön.

Noutamaton tilaus

Asiakkaan tulee huolehtia, että tilaus noudetaan ajallaan noutopisteestä. Noutamatta jätetty paketti palautuu automaattisesti toimipisteeseemme, ja tilauksesta tehdään hyvitys alkuperäisen maksutavan mukaan. Veloitamme 10€ kuluja noutamatta jääneestä tilauksesta. Kulut vähennetään hyvityksen yhteydessä. Noutamatta jäänyttä ja takaisin palautunutta lähetystä ei toimiteta enää asiakkaalle, vaan asiakkaan on halutessaan tehtävä tilaus uudestaan.

Säilytämme Nouto myymälästä -tilauksia myymälässä 14 päivän ajan. Mikäli tilaus jätetään noutamatta, tilaus puretaan ja se käsitellään palautuksena. Asiakkaalle tehtävästä hyvityksestä vähennetään palautuksen käsittelykulu 5,90€.

Palautuksen todentaminen

Asiakkaan tulee säilyttää kuitti palautuslähetyksestä, kunnes on saanut hyvityksen tai kuittauksen, että palautus/vaihto on loppuunkäsitelty. Jos palautuslähetys katoaa kuljetuksen aikana, PURA Finland ei ole velvollinen hyvittämään tuotteita, jotka eivät ole saapuneet palautuksena takaisin, jos asiakas ei pysty todistamaan, että on lähettänyt tuotteet takaisin. Jos paketti katoaa, kuitti toimii todisteena palautuksesta, ja hyvitys tehdään asiakkaalle normaalisti. 

Palautusosoite ja muut yhteystiedot:

PURA Finland
Aleksis Kiven katu 13
33200 Tampere

info@purafinland.com
044 333 7726

Lisätietoja peruuttamisoikeuden käytöstä:

Palautusoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa siitä, kun tavara on vastaanotettu, syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on toimittava seuraavasti: täytä tiedot (asiakkaan nimi, tilausnumero sekä palautettavan tuotteen nimi) tilauksen mukana tulevaan palautuslomakkeeseen ja toimita palautettava tuote sekä palautuslomake meille 14 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta.

Palautathan meille myös mahdolliset lahjatuotteet, mikäli tilauksesi arvo ei enää palautuksen jälkeen täytä lahjaan oikeuttavaa summaa. Muussa tapauksessa veloitamme palautuksen yhteydessä lahjatuotteen normaalihinnan.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte kaupan kokonaisuudessaan, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Palautuslomakkeen malli

Täyttäkää ja palauttakaa tämä lomake palautuksen yhteydessä. Voitte käyttää myös tilauksen mukana tulevaa palautuslomaketta.

— Vastaanottaja:
PURA Finland
Aleksis Kiven katu 13
33200 Tampere

info@purafinland.com
044 333 7726

– Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavia tavaroita:

— Tilauspäivä / Vastaanottopäivä

— Tilausnumero

— Palautettava tuote / tuotteet

— Kuluttajan nimi

— Kuluttajan osoite

— Kuluttajan allekirjoitus (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)

— Päiväys

REKLAMAATIOT

Mikäli lähettämämme tuote ei ole oikea tai se on vahingoittunut, ota yhteyttä puh. 044 333 7726 tai osoitteeseen info@purafinland.com.

YHTEYSTIEDOT

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, toivetta tai palautetta, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse:
044 333 7726
info@purafinland.com

PURA Finland
Y-tunnus: 2059233-0

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISU

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

EU:n verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi: http://ec.europa.eu/consumers/odr/