Yksityisyydensuoja ja henkilötietolain (623/1999) 10 § mukainen REKISTERISELOSTE

 

1. Rekisterinpitäjä

Hohtoa Finland Oy
Y – tunnus 2648057-5

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Miira Saarinen
info@purafinland.com

3. Rekisterin nimi

PURA Finland -verkkokaupan asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tilattujen tuotteiden ja palveluiden toimitus ja laskutus
Asiakaspalvelun suoritus
Markkinointi
Mahdollisten ongelmatilanteiden selvitys
Palvelun kehittäminen
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin ja etämyyntiin.

5. Rekisteröityjen ryhmät

1. Henkilöt, joilla on tai on ollut asiakassuhde rekisterinpitäjään tai sen perustamiseksi tehty hakemus tai hoidettu yhteydenotto

2. Henkilöt, joilla on tai on ollut asiakassuhteeseen liittyvä osallisuus, velvoite tai muu oikeus sopimukseen, palveluun tai toimeksiantoon

3. Henkilön tietojen rekisteröintivelvoite perustuu lakiin

6. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kirjautumistiedot, uutiskirjeen tilaus, tilaushistoria ja ostoskori.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakaan ilmoittamat tiedot. Toiminnassa kertyvät tilaustiedot.

8. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei pääasiassa luovuteta yrityksen ulkopuolelle eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Poikkeuksena tähän on uutiskirjeiden lähettäminen, johon käytämme yhdysvaltalaista MailChimp -sähköpostipalvelua, jolloin osa henkilötiedoista siirtyy EU:n ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Lue lisää MailChimpin henkilötietoasetuksista täältä.

9. Rekisterin suojauksen periaatteeet

Rekisterin säilyttämiseen käytettävä laitteisto on sijoitettu vartioituihin tiloihin, joihin kulku on rajoitettu vain kulkuluvallisille henkilöille.
Henkilötietoihin pääsy on suojattu käyttäjäoikeuksilla ja niihin pääsy vaatii tunnistautumisen käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

10. Rekisteröidyn oikeudet

Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulations eli GDPR), ja sen mukaisesti voit rekisterin jäsenenä milloin vain pyytää tietojesi tarkastusta, muokkausta tai poistamista.

Voit koska tahansa perua uutiskirjeen tai muun suoraan meiltä saamasi viestinnän viestin yhteydessä olevan peruutuslinkin kautta. Lisäksi voit käyttää oikeuksiasi ja kysyä tietosuojasta lisää lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@purafinland.com.

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, joilla tarkoitetaan dataa, jonka palvelin tallentaa käyttäjän koneelle. Evästeiden avulla pystymme kehittämään sivustomme laatua  ja käyttäjäystävällisyyttä. Käyttämällä sivuamme hyväksyt evästeiden keräämisen.

Halutessasi voit kytkeä evästeseurannan pois päältä oman selaimesi asetuksista. Tällöin et kuitenkaan pysty välttämättä hyödyntämään sivujamme täysin. Lisätietoa evästeiden poiskytkemisestä saat oman selaimesi tukipalveluista.

(Päivitetty 5/2018)