Ilahduta vastuullisella yrityslahjalla

Ylelliset PURA Finlandin tuotteet kestävät aikaa

 

YRITYSASIAKKAILLE

Ylelliset henkilöstö- ja asiakaslahjat PURA Finlandilta

Etsitkö vastuullista ja ylellistä yrityslahjaa, jolla voisit hemmotella työntekijöitäsi tai asiakkaitasi?

PURA Finlandin valikoimista löydät vastuullisesti valmistetut ja laadukkaat lahjat. Ylelliset ja ajattomat tuotteemme ovat pitkäikäisiä ystäviä, joita lahjan saaja arvostaa vuosia. Voit tilata kauttamme myös Gift Special -lahjapaketoinnin.

Vihreä merinovillahuivi

LAATU, AJATTOMUUS JA VASTUULLISUUS OVAT MUOTIA. AINA.

Laadukkaat luonnonmateriaalit ja ajaton design

PURA Finland on vuonna 2016 perustettu suomalainen lifestyle-brändi, jonka kaikki tuotteet valmistetaan vastuullisesti laadukkaista luonnon materiaaleista. Lue lisää PURAn vastuullisuudesta.

Tänä päivänä PURAn tuotevalikoimaan kuuluu laadukkaat neuleet, pellavavaatteet, printtimallisto sekä runsaasti asusteita. Missionamme on tarjota tyylikkäitä ja kestäviä valintoja tämän päivän ihmisille.

 

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä lahja, jota sen saaja ei koskaan unohda!

info@purafinland.com

+358 44 333 7726

Vastuullisuus on PURAn selkäranka. Se ohjaa toimintaamme läpi koko tuotantoketjun.
PURA Finland yrityslahja

LOVE Scarf -huivi

Suomessa valmistettu PURAn ihanan pehmeä kaulaliina 100 % villaa. Iso ja muhkea kaulahuivi, joka lämmittää kylmimpinäkin päivinä. Huivissa on laadukas ja tiheä neulos. Alareunassa pieni PURA-logo. Saatavilla useita eri värejä. Valmistettu Suomessa.

Materiaali: 100 % villaa.

Koko: koko 80 cm × 200 cm

MOHAIR Beanie -pipo

PURAn oversize-pipo pehmeää mohair-villasekoitetta. Paksua ja joustavaa neulosta, joka ei kiristä. Lämmin pipo, jonka reuna kääntyy kaksinkertaiseksi. Edessä pieni PURA-logo. Saatavilla useita eri värejä. Valmistettu Suomessa.

Materiaali: 50 % mohairia, 32 % polyamidia ja 18 % merinovillaa.

Pitkät villasukat hygge

WOOL Long Socks -villasukat

Pitkät villasukat, jotka tulevat yli polven. Sukissa on kaunista koristekirjailua ja joustava, resorimainen yläosa, jonka ansiosta sukat pysyvät ylhäällä. Ihanat over-knee villasukat, jotka näyttävät tyylikkäiltä ja tuntuvat pehmeiltä. Saatavilla useita eri värejä. Valmistettu Suomessa.

Materiaali: 100 % villaa.

vastuullinen liikelahja

MERINO Cable Pompom Beanie -tupsupipo

Pehmeä merinovillainen pipo, jossa on iso tupsu ja edessä ruskea PURA-logo. Reuna taittuu edestä kaksinkertaiseksi. Joustavaa neulosta, joka tuntuu päässä miellyttävältä. Neuloksessa on kaunis lettikuviointi. Saatavilla useita eri värejä. Valmistettu Suomessa.

Materiaali: 100 % merinovillaa.