TIEDOTE 31.8.2021: PURA x Joutsen: PURA Finland ja Joutsen Finland yhteistyöhön

Kaksi kotimaista tekstiili- ja muotialan brändiä aloittavat kaupallisen yhteistyön. Laadukkaista ja vastuullisesti valmistetuista vaate- ja asustemallistoista tunnettu PURA Finland ja untuvatuotteiden pioneeri Joutsen yhdistävät vahvuutensa. Marraskuussa 2021 myyntiin tulevan PURA x Joutsen -kevytuntuvatakkimallin ovat suunnitelleet Hammi ja Maikku Mettinen. Untuvatakki on korkealaatuinen klassikkotuote, joka kestää aikaa ja ahkeraa käyttöä.

Tulevalle talvikaudelle lanseerataan PURA x Joutsen -kevytuntuvatakki kolmessa värissä: syvä armyvihreä, klassinen musta sekä metallihohtoinen harmaa. Yhteistyön myötä vauhdikkaassa kasvussa oleva PURA Finland laajentaa valikoimaansa untuvatakkeihin.

PURA keskittyy toiminnassaan pysyviin klassikoihin nopeasti vaihtuvien sesonkituotteiden sijaan. Toimitusjohtaja Miira Saarinen taustoittaa: “Pitkän tähtäimen tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita vaatteita jokaisena vuodenaikana. Vaihteleviin olosuhteisiin ja lähes ympärivuotiseen käyttöön soveltuva tyylikäs kevytuntuvatakki on juuri sellainen vaatekaapin kulmakivi, joka valikoimastamme vielä puuttui. Joutsenella on vuosikymmenten kokemus untuvatakkien valmistuksesta ja olemme iloisia, että voimme tarjota tätä osaamista nyt myös PURAn asiakkaille.”

Klassinen kevytuntuvatakki on kestävä ja tyylikäs valinta pohjolan sääolosuhteisiin. Luonnonmateriaalina untuva toimii monenlaisessa kelissä. Oikealla huolenpidolla korkealaatuinen untuvatakki pitää käyttäjänsä tyytyväisenä vuosikausia. PURA x Joutsen -kevytuntuvatakki on vesipestävä, mikä entisestään lisää takin käyttöikää.

PURA x Joutsen

Toimivan yhteistyön perustana brändien arvojen kohtaaminen

Yhteistyökumppaneita kartoittaessaan Saariselle oli tärkeää, että brändien arvot kohtaavat: “Arvostettu ja laadustaan tunnettu Joutsen on meille luonteva yhteistyökumppani. Vastuullinen tuotanto ja korkea laatu on yhteinen päämäärämme.”

Suomalaisen Joutsenen tarina on alkanut jo vuonna 1936. Untuvatuotteiden valmistamisen pioneeri on yhä edelleen perheyritys, jossa osaamista on siirretty vuosikymmenten saatossa sukupolvelta toiselle.

“Iloitsemme Joutsen-tuotteiden pääsystä PURA Finlandin tarkkaan valittuun valikoimaan. Valikoiman perusarvot kestävyys, laatu ja ajattomuus ovat olleet Joutsen-takkien suunnittelun punainen lanka jo vuosikymmeniä. Vain näin voi syntyä klassikoita ja lempivaatteita. Aidon klassikon pitkä käyttöikä tekee siitä myös paremman valinnan ympäristön ystävälle”, kertoo Joutsen Finland Oy:n toimitusjohtaja Matias Kotkasaari.

 

PURA x Joutsen -kevytuntuvatakki tulee myyntiin marraskuussa 2021

  • Pura x Joutsen -kevytuntuvatakki tulee myyntiin marraskuussa 2021 PURA Finlandin verkkokauppaan sekä kivijalkaan.
  • PURA x Joutsen -kevytuntuvatakkia on saatavilla kolmessa värissä: syvä armyvihreä, klassinen musta sekä metallihohtoinen harmaa.
  • PURA x Joutsen -kevytuntuvatakissa käytettävät untuvat ovat lihanjalostuksen ylijäämätuotteita.
  • Takki on vesipestävä.
  • OVH 399 €